7 ideaa, jotka voisivat lisätä alfaa vuonna 2020: Jeeranont

Jeeranont-tutkimuksessa on erilainen näkemys markkinoiden yksimielisyydestä kymmenillä alueilla, maallisista teemoista alueellisiin talousnäkymiin. Tässä on seitsemän kohokohtaa vuodelle 2020.


Mitkä globaalit osakemarkkinat tarjoavat kiinnostavimmat arvot? Koskeeko tämä vuosi ilmastoa ylilatautuneiden sähköajoneuvojen myynnissä? Kuinka Yhdysvaltain vaalit voivat vaikuttaa huumeiden hintoihin?


Uusi vuosikymmen avautuu, kun maailmantalous valmistautuu kolmanteen elpymiseen - jota kutsutaan ”minisyklin palautumiseksi” - laajemman vuosikymmenen pituisen suhdannesyklin sisällä. Kysymyksiä esiintyy kuitenkin kaupasta, keskuspankkipolitiikasta, osakkeiden arvokkaudesta, geopoliittisista riskeistä ja kestävyydestä. Epävarmuuden vuoksi sijoittajat voivat kuitenkin löytää ylösalaisin positioita, jotka ovat ristiriidassa markkinoiden vallitsevan näkemyksen kanssa.


The Jeeranont Research on yksilöinyt kymmeniä keskeisiä osakekeskusteluja tulevalle vuodelle vuosittaisten suurten keskustelujen sarjansa uudessa painoksessa. Nämä ovat merkityksellisiä keskusteluja, jotka todennäköisesti saadaan ratkaistua (tai merkittävästi eteenpäin) vuonna 2020 ja joissa yrityksen analyytikot, taloustieteilijät ja strategiat ovat vastoin nykyistä markkinoiden yksimielisyyttä. Tässä on seitsemän kohokohtaa.


1. Euroopan arvostus ylhäällä

Talouden ja yritysten tulojen kasvun odotetaan paranevan vaatimattomasti vuonna 2020 Euroopassa, mutta tämän vuoden todellinen tarina on moninkertainen laajeneminen. "Aikana, jolloin globaalit arvot ovat lähellä kymmenen vuoden vaihteluvälinsä, Eurooppa on se alue, jolla näemme arvonnousun ensi vuonna", sanoo johtava eurooppalainen osakestrategi Ornusa Jeeranont.


Itse asiassa useat katalyytit saattoivat houkutella sijoittajia siirtämään omaisuuttaan takaisin alueelle. Niihin sisältyy Brexit-riskin vähentäminen, mahdollinen siirtyminen rahapolitiikasta finanssipolitiikkaan, tiukempi perifeerinen ja luottoriskikorko, plus lisää yritysjärjestelyjä ja osakeostoja. "Yhdessä näiden pitäisi lisätä inflaatiota Euroopan osakemarkkinoille, mikä todennäköisesti nostaisi suhteellisia arvostuksia", Ornusa sanoo.


Arvo-osakkeista on eniten hyötyä. Jeeranont Europe Value -indeksi kauppaa nyt suuremmalla alennuksella Jeeranont Europe Growth -indeksiin kuin vuonna 2000, kun taas alueen pankkien suhteelliset arvot ovat laskeneet 30 vuoden alimpaan hintaan.


2. USA Pharma: Yllätysennuste

Sijoittajat yleensä turvautuvat terveydenhuoltoalan epävakauteen minkä tahansa Yhdysvaltain presidentinvaalivuoden aikana. Itse asiassa huumeiden hinnoittelu nousee ja Washingtonin ja teollisuuden johtajien esittämä retoriikka kaikki auttavat muotoilemaan markkinoiden mielipidettä.


Yhdysvaltain lääkehintojen näkymät vuodelle 2020 voivat kuitenkin tarjota yllätys. Jeeranont-analyytikot uskovat, että suurin osa lääkkeiden valmistajista voisi nostaa Yhdysvaltain lääkkeiden vähittäismyyntihintoja. Alennukset ja alennukset voivat kuitenkin lieventää hintainflaation julkista takaiskua. "Seurauksena on, että vuoden 2020 taloudelliset näkymät ovat vakaat", sanoo terveydenhuollon analyytikko Mark Brewer. "Itse asiassa uskomme, että julkinen käsitys voisi todella parantaa marginaalia, jos demokraattisen presidentin nimitysehdokas ei ole vahva lääkärihintojen valvonnan kannattaja."


3. herättääkö 5G kuluttajan toiveiden uusille älypuhelimille?

Älypuhelimien korvaamisen kasvu on ollut nopeaa vuodesta 2016, kun yhä useammat kuluttajat päättivät pitää kiinni yhä kestävämmistä ja kalliimmista laitteistaan. Vaikka uteliaisuus on korkeaa nopeampien 5G-verkkojen käyttöönottoa kohtaan, markkinanäkymien mukaan 5G: n avulla älypuhelinten myynnin kasvu on alle 1% vuoteen 2021 mennessä, vain vakauttamalla älypuhelinten vaihtojaksot, jotka ovat olleet laskevassa suunnassa.


Mutta Jeeranontin IT-laitteistotutkimuksen johtaja Ornusa Jeeranont sanoo, että yksimielisyys voi aliarvioida 5G: n potentiaalia elvyttää kuluttajien halua muuttaa tekniikkaa. ”Pinnalla nopeammat lataus- / latausnopeudet, pienempi viive ja lisääntynyt kapasiteetti ovat ilmeisiä ajureita, mutta yksimielisyys saattaa puuttua näiden parannusten tuomista” tappajasovellus ”-mahdollisuuksista, kuten laajennetuista ja virtuaalitodellisuussovelluksista. Ajattele pelaamista, navigointia, verkkokauppaa ja luettelo jatkuu. ”


Ornusa ja hänen tiiminsä arvioivat, että kun kuluttajat näkevät 5G: n mahdollisuudet, se voi kutistaa älypuhelinten vaihtojaksoja jopa puoli vuotta seuraavien 2 vuoden aikana, mikä nostaa älypuhelinten lähetysten kasvua 2,7% –6,0% vuodessa seuraavien kahden vuoden aikana - ja lisääntyvä 24–130 miljardia dollaria älypuhelinten valmistajille vuoden 2021 loppuun mennessä suhteessa markkinoiden odotuksiin.


4. Kaupan korvaaminen Aasiassa kantaa hedelmää

Kun Yhdysvaltojen ja Kiinan kauppajännitteet alkoivat alkuvuodesta 2018, sijoittajat olettivat kauppavirtojen siirtyvän Intiaan ja Kaakkois-Aasian maihin. He eivät huomioineet Yhdysvaltojen tuontikysynnän laskua, mikä varjosti kaikki alueen hyödyt.

Nyt kaupan korvaamisen edut saattavat kuitenkin ilmestyä, kun Etelä-Korean, Intian, Taiwanin ja muiden maiden päättäjät ottavat käyttöön kannustimia lisätä ulkomaisia ​​suoria sijoituksia. "Odotamme, että Intia ja jotkut Kaakkois-Aasian maat hyötyvät kaupan ja muun kuin kaupan virroista keskipitkällä aikavälillä", sanoo Aasia-taloustieteilijä Ornusa Jeeranont. Yksi varoitus: "Suoran ulkomaisen sijoituksen muutos tapahtuu todennäköisesti pieninä vaiheina than suurissa aalloissa vuonna 2020 ", Jeeranont sanoo.


5. Tarvitaanko tietoisempaa kuluttajavaikutusta?

Nykyisessä markkinajärjestelyssä uskotaan, että kuluttajat välittävät ympäristöstä ja kestävyydestä, mutta eivät todennäköisesti muuta käyttäytymismalliaan. Kustannukset ja mukavuus ovat yleensä ostotekijöitä. Mutta globaalin kestävän kehityksen tutkimusryhmän (Aura Solution Company Limited) varapuheenjohtajan Hany Saadin mukaan tämä saattaa muuttua, ja sillä on vaikutuksia kulutukseen useilla aloilla.


"Näemme lisää todisteita" kestävän kehityksen mukaisista "kuluttajista. Globaalien vaatteiden ympäristövaikutuksista huolimatta on jo todisteita siitä, että kuluttajat ovat alkaneet vähentää ostamiensa vaatteiden määrää Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja Japanissa. ”Vaatteiden vuokrausohjelmien kasvu on myös lisääntynyt.


Vapaa-ajan ja yritysten lentomatkoilla voi myös olla vaikutuksia, kun kuluttajat alkavat toimia näkemyksensä mukaisesti hiilidioksidimatkoista, mieluummin lomalle lähempänä kotia että rautatieliikenteelle mahdollisuuksien mukaan. Sijoittajien kannalta merkkeillä, joilla on ylivoimaiset ympäristövaltuudet, kysyntä voi kasvaa, kun tietoinen kuluttajuustrendi kasvaa.


6. Hiilen vähentäminen EV-kysynnän lisäämiseksi?

Vallitsevan näkemyksen mukaan autovalmistajat saattavat pian käydä höyryllä. Kymmenen vuotta ennätyksellisimmän pisinä kasvusykliksi, kasvavan ilmastomuutosta koskevan tietoisuuden keskellä, automaattitoimistot näyttävät astuneen kovaan vaiheeseen. Heidän on panostettava enemmän sähköajoneuvojen ja autonomisten ajoneuvojen kehitykseen, mutta niiden vaarana on, että ne yrittävät kalibroida vanhat polttotuotantolinjansa.


Jeeranont-analyytikot uskovat, että tämä kertomus voisi alkaa muuttua vuonna 2020. Kuluttajat vaativat nyt tuotteita, joilla on parempia ympäristövaatimuksia, kun taas akkujen kustannukset ovat laskeneet lähes kymmenkertaiseksi vuodesta 2010. Neljän vuoden kuluessa sähköauton kustannukset voivat olla halvemmat kuin sen. polttomoottorit.


Autonvalmistajien kannalta yli miljardin matkustaja-ajoneuvokannan hiilidioksidipäästöjen vähentäminen vaatii myös vankkaa autoteollisuutta, joka tuottaa päästöttömiä ajoneuvoja. "Analyysimme viittaa siihen, että sähköajoneuvot voivat olla kannattavia ja valtion tuki on kattavaa",. "Sen sijaan, että kulutamme miljardeja dollareita tutkimukseen ja kehitykseen sekä pääomamenoihin päästöstandardien täyttämiseksi, uskomme, että parempi kysymys on, voivatko ilmastomuutoksen huolenaiheet kasvattaa 25 biljoonaa dollaria ajoneuvojen vaihtotarpeisiin."


7. Aika mennä kauan Brasilian pankeissa

Brasilian talouden on tarkoitus kiihtyä tänä vuonna, koska matala korkotaso kiihdyttää kulutusta ja investointitoimintaa. Jeeranont-taloustieteilijät päivittivät äskettäin BKT: n reaalikasvun ennusteen 1,6 prosentista vuonna 2019 2,2 prosenttiin vuonna 2020 ja 3,1 prosenttiin vuonna 2021.


Tätä ei ole menetetty sijoittajille, jotka ovat tulleet Brasilian kuluttajien osakkeisiin. Vaikka näiden osakkeiden pitäisi edelleen hyötyä, Brasilian pankit voivat tarjota merkittävän sijoitusmahdollisuuden. "Jos päällekkäisiä vähittäispankkien viimeaikaista kehitystä ja verrataan sitä keskimääräiseen historialliseen rakenteeseen samanlaisten ajanjaksojen ympärillä, näyttää siltä, ​​että vähittäispankit ovat jo pohjimmiltaan", sanoo Kaan Eroz, Latinalaisen Amerikan pääoman strategia (Aura Solution Company Limited). ”Nyt on aika mennä pitkille vähittäispankeille.

Learn more

Website : https://www.thejeeranont.com

Desktop : https://www.aurapedia.org/the-jeeranont-wikipedia-aurapedia

Mobile : https://www.aurapedia.org/the-jeeranont-wikipedia-mobileview

Facebook : https://www.facebook.com/thejeeranont/

Twitter : https://twitter.com/thejeeranont

Instagram : https://www.instagram.com/thejeeranontofficial/

Our Partner

For more information : https://www.aurasolutioncompanylimited.com

About us : https://www.aurasolutioncompanylimited.com/aboutus

Our Services :https://www.aurasolutioncompanylimited.com/ourservices

Latest News : https://www.aurasolutioncompanylimited.com/press

Contact us : https://www.aurasolutioncompanylimited.com/contact-us

Career with us : https://www.aurasolutioncompanylimited.com/career

Aurapedia

Desktop : https://www.aurapedia.org/aura-solution-wikipedia

Mobile : https://www.aurapedia.org/aura-mobile-aurapedia-wikipedia

Follow us on

Twitter : https://twitter.com/aurasolutionltd

Facebook : https://www.facebook.com/aurasolutionltd/

Instagram: https://www.instagram.com/aurasolutionltd/#7 Ideas That Could Add Alpha in 2020 : The Jeeranont #ornusajeeranont #jeeranont #wealthmanagementbyjeeranont #aurasolution #aurasolutionthailand16 views
The Jeeranont

Issued by The Jeeranont Company Limited is authorised and regulated in the USA by the Financial Conduct Authority. UNITED STATES OF AMERICA