Kun fyysiset ovet sulkeutuvat, uudet digitaaliset ovet avautuvat: The Jeeranont

The Jeeranont -sarjan australialaisen kuluttajan tarinan ensimmäisessä artikkelissa tarkastellaan australialaisten kuluttajien mielipiteitä vastauksena COVID-19: een ja kysytään, vastaavatko nämä vastaukset maan nykyisen pandemiakokemuksen terveys- ja taloudellista todellisuutta. Artiklassa 2 yhdistetään etnografiset tutkimukset ja kuluttajakyselymme havainnot saadaksemme elävämmän kuvan Australian kotitalouksien käynnissä olevista muutoksista. Näemme muutoksia menoissa, muutoksia kuluttajien mieltymyksissä, pakotettua ja nopeutettua digitaalitekniikan käyttöönottoa sekä nopeasti kasvavia kuluttajien odotuksia ja sopeutumista uuteen kotitalousdynamiikkaan, mukaan lukien eristyksen henkinen rasitus.

LADATA

Tässä kappaleessa tarkastellaan syvemmin, kuinka Australian sulkemiskokemus on luonut uuden joukon digitaalisia käyttäjiä ja mitä yritykset voivat tehdä tullakseen vahvemmiksi COVID-19-kriisin jälkeen. Vaikka tulevaisuus on edelleen muuttumassa ja uusia tapoja ei ole vielä vahvistettu, digitaalitekniikan käyttöönottoa koskeviin alkuperäisiin tietoihimme, jotka on yhdistetty historiallisiin rinnan, viitataan merkittäviin muutoksiin digitaalialalla.


Oliko se äitisi, jonka näin TikTokilla?

Australialaisten käyttämä monien digitaalisten asioiden käyttö on perinteisesti jäänyt jälkeen useimpien Indo-Tyynenmeren vertaisryhmien käytöstä, mutta tämän maan ihmiset näkevät nyt, että välttämättömyyttä ei ole. Jeeranontin Consumer Insights -pulssitutkimus osoittaa, että australialaiset kuluttavat enemmän digitaalista mediaa, tekevät enemmän verkkokauppoja ja käyttävät enemmän verkkopalveluita kuin koskaan ennen (näyttely 1). Selkeät muutokset ovat havaittavissa ikäsegmenteissä, jotka ovat olleet vaikeimmin muunnettavissa.


Digitaalisen median kulutuksen lisääntyminen kansallisella tasolla on hyvin ymmärrettävää; Netflix alensi suoratoistonopeutta, ja NBN vapautti ilmaisen kaistanleveyden kysynnän tyydyttämiseksi.1 Mutta muutos ulottuu huomattavasti enemmän kuin sohvalla kuluu lisäaikaa. Lukitsemisrajoitukset pakottivat koko australialaisen segmentin ostamaan verkkoa ensimmäistä kertaa. He ovat myös pakottaneet kuluttajat kokeilemaan uusia digitaalisen vuorovaikutuksen muotoja, kuten videoiden avulla "ripustetaan" ystävien kanssa, online-kunto ja etälääketiede (näyttely 2).


Tyytyväisyys digitaaliseen käyttöön ja ”aikomus jatkaa käyttöä” ovat myös melko korkeat (Näyttö 3). Esimerkiksi verkkokuntoilua harrastavista kuluttajista 40 prosenttia on tyytyväisiä kokemukseen ja 55 prosenttia ilmoittaa jatkavansa aikomustaan. Jopa verkkokaupat - ala, joka on kokenut merkittävät logistiset haasteet, laajennetut toimitusajat ja tuotteen satunnainen saatavuus - ovat jättäneet yli 60 prosenttia kuluttajista ilmoittaneet olevansa "erittäin tyytyväisiä" kokemukseen. Samankaltainen tulos on telelääketieteen nousussa, jota 10 prosenttia kuluttajista on kokeillut, monet ensimmäistä kertaa: 60 prosenttia käyttäjistä on ”erittäin tyytyväisiä”. Korkea tyytyväisyysaste toimintoihin, joiden online-tehokkuus on aiemmin saanut kohtuullisen paljon skeptisyyttä, ovat hyvä merkki "takertuvuudesta".


Ja tämä digitaalinen uptick ei kaikkea muuta kuin Gen Z ja millennials. 75 prosenttia Gen Xeristä on tehnyt ostoksia verkossa muille kuin elintarvikkeille viimeisen kahden viikon aikana, ja yli 40 prosenttia ostoksista tekee enemmän COVID-19-pandemian seurauksena. Sama pätee digitaalisiin työkaluihin, kuten mediasisältöön ja sosiaaliseen mediaan: 34 prosenttia Gen Xersistä ja 28 prosenttia vauvabuumiista ilmoittaa, että ovat lisänneet käyttöä lukituksen alkamisen jälkeen.


Nämä esimerkit korostavat australialaisen kuluttajan halua kokeilla ja sopeutua uusiin toimintoihin digitaalisessa muodossa. Tämä avaa oven pitkään keskustelulle kysymykselle digitaalisesta tarjonnasta ja kysynnästä ja siitä, miksi verkkokaupan levinneisyysaste on alhaisempi Australiassa kuin Yhdysvalloissa ja Euroopassa - vastaavasti noin 10,8 prosenttia, 15,2 prosenttia ja 18,3 prosenttia. 2 Aikaisemmin monet väittivät, että australialainen kuluttaja vain todella arvostaa tiili- ja laastikokemusta eikä halua päästää sitä menemään. Tietosuoja on myös tekijä: Ennen pandemiaa noin 30 prosenttia australialaisista mainitsi yksityisyyttä tai hintojen kohtuullisuutta tekeessään ostoksia verkossa, äskettäin julkaistun The Jeeranont-tutkimuksen mukaan verkkokaupoissa Australiassa ja sen vaikutuksista vähittäiskauppiaisiin.


Mutta nyt, kun niin monet uudet käyttäjät ovat kokeilleet sähköistä kaupankäyntiä, pitäneet siitä ja ilmoittaneet käyttävänsä sitä edelleen, on tilanne muuttunut perusteellisesti? Jos heille annetaan valinta - fyysiset myymälät tai verkkokaupat - yhtä laadukkaasti, kanavoiko käyttö ja kysyntä siirtyy digitaaliseen nopeammin kuin ennen COVID-19 -pandemiaa (näyttely 4)?


Ja mitä tämä tarkoittaa monien australialaisten jälleenmyyjien suurille ja rönsyileville tiili- ja laastinjalanjälkeille? Viime vuonna todisteet osoittivat, että tilan myynti seuraavan viiden vuoden aikana vähenee yli 10 prosenttia vähittäiskaupan toimialoilla. Kuinka nopeasti verkkokaupan on supistuttava pysyäkseen digitaalisen nousun ja harkinnanvaraisten menojen vähentyessä?


Yksi varma asia on, että australialaiset yritykset hon paljon harkittavia suuria liikkeitä, joten on syytä tutkia, mitä heiltä tarvittaisiin nopeutetulle digitaalimatkalle.


Sijoittaminen suuriin digitaaliseen matkaan

Niille, jotka ihmettelevät, ovatko nämä muutokset kuluttajakäyttäytymisessä muutoksen vauhtia, taaksepäin digitaalisten palvelujen syntyyn, ja kuluttajat viittaavat SARS3-puhkeamisen seurauksena Kiinassa ja Kaakkois-Aasian markkinoilla vuonna 2003, että potentiaali on varmasti siellä (näyttely 5).


Vuonna 2003 Jingdong (nykyisin tunnetaan nimellä JD.com) oli pieni 12 tiili- ja laasti-elektroniikkakaupan ketju Pekingissä. Vastauksena SARS: ään yritys muutti nopeasti myymälässä tapahtuvan vähittäiskaupan kurssin ja keskittyi sen sijaan toteuttamisinfrastruktuurin rakentamiseen ja hyödyntämällä sitä sitten lisäämällä tuotevalikoimaa. Alibaba oli neljä vuotta vanha B2B-verkkokauppayritys vuonna 2003, ja sen liiketoimintamalli keskittyi yhdistämään Yhdysvaltain hankintaryhmät kiinalaisten toimittajien kanssa. Kun kansakunnat ympäri maailmaa antoivat matkavaroituksia Kiinasta, Alibaba näki tavan yhdistää pienet ja keskisuuret kiinalaiset yritykset maailmaan. Tukkukauppiaat ottivat käyttöön tämän online-yhdyskäytävän hankkia kiinalaisia ​​tuotteita. Kiinalaiset toimittajat puolestaan ​​investoivat enemmän online-markkinointiin Alibaban alustalla luomalla nopeasti itsestään pysyvän kriittisen massan.


Kriittinen opetus oli kuitenkin, että kasvua ei saavutettu ilman merkittävää infrastruktuuria. Kiinan hallitus oli perustanut B2B-teollisuudelle mahdollistavan infrastruktuurin yhdistämällä keskushallinnon politiikan ja infrastruktuurin sähköisen hallinnon alustan paikallishallinnon kanssa varmistaakseen tietojen ja resurssien tarkan ja oikea-aikaisen virran yrityksille. Tämä infrastruktuuri auttoi useampia yrityksiä saamaan Internet-yhteyden ja nopeutti sähköisen liiketoiminnan laajenemista tarjoamalla online-maksuja, luottoja, turvallisuustodistuksia ja logistiikkaa koskevia lisäkäytäntöjä.


Kun Australian yritykset kiinnittävät huomiota nopeaan sopeutumiseen kuluttajiin kaikenlaisiin digitaalisiin kokemuksiin (ostokset, sosiaaliset, liike-elämä, terveys) - ja kun Australian hallitukset siirtävät painopisteensä verenvuodon pysäyttämisestä käytännön paranemiseen, käydään keskustelu siitä, mitä digitaalisen Australian mahdollistamiseksi tarvitaan politiikan ja lainsäädännöllistä tukea. Mitkä ovat avainkysymykset, joihin Australian yritysten (ja sääntelyviranomaisten) on puututtava selviytyäkseen logistisesti ja saavuttaakseen ensimmäisen ja viimeisen mailin?


Tämä keskustelu on kriittinen. Laajan kysynnän potentiaali, joka voi polttaa uutta digitaalisesti mahdollistamaa taloutta Australiassa, on todellinen. Ja digitaalisesti enemmän mahdollinen talous on pyrkimys, joka on syytä omaksua paitsi taloudellisesti myös kansalaisesti. Tärkeitä palveluita voidaan tarjota halvemmalla (esimerkiksi rutiiniset terveystarkastukset). Tavaroiden ja palvelujen saatavuus voi olla tasapuolisempi maantieteellisillä alueilla. Kuluttajat saavat enemmän hintojen avoimuutta ja enemmän valinnanvaraa (kuten "loputon käytävä"). Suurempi personointi, data-analytiikka ja koneoppiminen voivat tehdä sekä yritysten että julkishallinnon palveluista ketterämpiä ja mukautuvampia.


Ja vaikka Australian suuret vanhat tiili- ja laasti-pelaajat eivät ole historiallisesti päättäneet siirtää resurssejaan ja investointejaan offline-tilasta verkkoon merkittävällä tavalla, on tärkeää muistaa, että jättämämme kaupat eivät ole kauppoja, joihin palaamme . COVID-19: ään liittyvät määräykset ja rajoitukset häiritsevät myymäläkokemuksia ja todennäköisesti vähentävät huomattavasti henkilökohtaisten ostoksien ”kosketa ja tuntea” -hyötyä lähitulevaisuudessa. Jotkut kaupat ja kahvilat lopettavat toimintansa, ja ostosalueet saattavat tuntea olonsa vähemmän buzziksi. Jatkuva fyysinen etäisyys voi tehdä myymäläkokemuksesta vähemmän tehokkaan ja kätevän.


Lopuksi, jopa kauppojen avautuessa myös Australian kuluttajat ovat muuttuneet. Vähittäiskauppaympäristöt ja kokemukset on rakennettu sukupolvien ajan, jotta rohkaisettaisiin kuluttajia unohtamaan aika tai miksi he tulivat, pysymään kauemmin, tuomaan ystäviä, näkemään kokemuksen itsessään. Tämä perustuu siihen odotukseen, että kuluttajat ovat rauhassa, pirteämpiä, rentouttavia, leikkisä ja yhteisöllisiä - jotka kaikki voi helposti ohittaa keskittyneemmällä, tehtäväkeskeisimmällä ja varovaisella ostajalla.


Yhdistä tämä kaikki siihen uptickiin, joka tuntee monia sulkemisen aikana digitaalisia asioita - samoin kuin suhteellisen korkeat tyytyväisyystasot - ja Australian tiili- ja laastiliikkeiden pitkäaikainen alkuperäinen etu saattaa vähentyä.


Emerging vahvempi

Käsiteltävänä oleva tilanne herättää viisi avainkysymystä:

1. Ovatko vakiintuneet verkkokaupat (kuten The Iconic) pohjimmiltaan edistyneet kasvun jälkeen tämän uuden digitaalisen käyttöönoton myötä? Aikovatko nopeasti liikkuvien kulutushyödykkeiden ja kuluttajien pakattujen tavaroiden tuottajat kuluttaa enemmän suoria kuluttajia? Kuinka suuri markkinaosuus on vaakakategorioittain?


2. Aikovatko paikalliset tai kansainväliset jälleenmyyjät investoida täysimääräisesti uusiin ensimmäisen mailin ominaisuuksiin, jotka tarjoavat kuluttajille paremman kokemuksen kuin kilpailevat myymäläkokemuksesta?


3. Voivatko alkuperäiset tiili- ja laastin pelaajat rakentaa tehokkaita online toimitusketjut vastaamaan online- ja offline-marginaaleja?


4. Tuleeko kaivattavia innovaatioita toimitukseen (kuten Uber, joukkovaihto ja uusi tekniikka) vai pelaajiin viimeisen mailin aukon poistamiseksi?


5. Tukevatko hallitukset strategisesti investointeja Australian digitaaliseen infrastruktuuriin ja talouteen?


On suuri mahdollisuus, että COVID-19: n jälkeiset “joustavuudet” - yritykset, jotka lisäävät suhteettoman paljon markkinoiden kasvua uudelleen avaamisen jälkeen, kuten tapahtui globaalin finanssikriisin jälkeen - ovat innovaatioita, häiriöitä aiheuttavia, rohkeita toimia omaksuakseen australialaiset kuluttajat siellä missä he ovat.


Offline- ja online-taisteluilla ei ole binaarista lopputulosta. Pelaajat, jotka voivat käyttää molempien kanavien parhainta mahdollistaa uuden, inspiroidun ja mielekästä kokemuksen tarjoamisen, ovat ne, jotka voittavat COVID-19: n jälkeisen kuluttajan sydämen (ja taskukirjat).
Follow us

Facebook : https://www.facebook.com/thejeeranont/

Twitter : https://twitter.com/thejeeranont

Instagram : https://www.instagram.com/thejeeranontofficial/

#covid19 #coronavirus #coronacovid19 #chinavirus #viruschina #america #thejeeranont #ornusajeeranont #sarochineejeeranont #lockdowncorona #lockdownwiththejeeranont #jeeranontthailand #phuketthailand #phuket #donaldtrump #trumpdonald #potus #jacindaardern #fingovernment

8 views
The Jeeranont

Issued by The Jeeranont Company Limited is authorised and regulated in the USA by the Financial Conduct Authority. UNITED STATES OF AMERICA